Consultant Office - Rotterdam

Geplaatst op 29 Juni

Ter uitbreiding van het Office-team is onze opdrachtgever in Rotterdam op zoek naar een Consultant Office! De Office-tak staat nog redelijk in de kinderschoenen en is daarom toe aan een ondernemend persoon die hiervan een nog groter succes gaat maken. Ben jij er klaar voor om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Lees vooral verder!

De organisatie

De organisatie is gespecialiseerd in het bemiddelen van vakmensen in de techniek, bouw en sinds kort Office. Sinds de start in 2009 heeft deze partij alleen maar groei gekend - zelfs in de crisisjaren. Dit komt met name doordat er wordt gewerkt met een specialistisch team dat de taal spreekt van vaklieden én van de opdrachtgevers.Ook wordt er landelijk flink uitgebreid; naast het hoofdkantoor in Rotterdam, is de vestiging in Utrecht nu ook een feit en als het aan de directeur ligt, zullen er snel meer vestigingen volgen.

Wat ga je doen?

Als Consultant ga je actief relaties met zowel kandidaten als met klanten op en uitbouwen. Jij weet met jouw communicatieve vaardigheden nieuwe en bestaande klanten snel aan je te binden. De wensen en behoeften van zowel de klant als de kandidaten breng jij op een natuurlijke manier in kaart.Met de auto ga je op pad en bezoek je zowel nieuwe als bestaande klanten.Tijdens de onderhandelingen die je voert met de klant kun je, met jouw overtuigingskracht, komen tot het beste resultaat voor zowel de klant als voor je eigen organisatie.Je gaat de best passende kandidaat zoeken voor jouw vacatures om ze vervolgens face-to-face te spreken.Doordat jij pakkende vacatureteksten kan schrijven weet je de specialisten binnen het Office-vakgebied te overtuigen om met jou het gesprek aan te gaan.Met de kandidaten die via jou aan het werk zijn houd je regelmatig contact en voer je functionerings- en evaluatiegesprekken. Kortom; een ontzettend diverse rol!

Functie eisen

  • Ben jij de Consultant Office die gedreven is en het als een uitdaging ziet om een relatief jonge tak verder uit te bouwen? Wat vragen we van jou?Het liefst een afgeronde hbo-studie, bij voorkeur in commerciële richting
  • 1-3 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling bijvoorbeeld als Recruiter, Intercedent of Recruitment Consultant
  • Affiniteit met het Office-segment, maar ervaring is zeker geen eis!Een klassieke "niet lullen maar poetsen"-mentaliteit waarmee jij jezelf snel succesvol weet te maken waar je ook aan de slag gaat!

Aanbod

  • Word jij de nieuwste aanwinst van de organisatie? Dan krijg je daar natuurlijk ook wat voor terug! Allereerst een werkgever die vanaf het begin volop investeert in jouw ontwikkeling door een uitgebreid trainingstraject. Dat is pas een tipje van de sluier, daarnaast krijg je:Een basissalaris tussen de €2.000,- en €3.500,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Prestatie-uitkering, vergelijkbaar met een 13e maand
  • Interessante bonussen die kunnen oplopen tot €3.000 bruto per maand!De ruimte om tijd voor jezelf te nemen en verdient te ontspannen met maar liefst 31,5 vakantiedagen per jaar
  • Direct een telefoon van de zaak en afhankelijk van jouw ervaring eventueel ook direct een auto van de zaak
  • Wil jij jezelf ontwikkelen? Er wordt jou de kans geboden om diverse opleidingen en cursussen te volgen, zoals je SEU en je VIL-VCU
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Ongekend gezellige uitjes met het hele team, zoals etentjes, weekendjes weg en uiteraard de vrijdagmiddagborrel!Is je interesse gewekt? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we vertellen je graag meer! Solliciteer hieronder of via0638724110/paco@timetohire.nl. We hopen je snel te spreken!

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon