Controls Engineer - Oosterhout

Geplaatst op 20 April

Jouw software expertise inzetten op fantastische moderne projecten binnen de procesindustrie? Al enige ervaring op het gebied van PLC, HMI  en SCADA, en gedreven om samen met ons verder te bouwen aan onze internationale vooruitstrevende organisatie? Lees dan verder! 

De organisatie

Over TanisTanisConfectioneryis een internationale onderneming die procesinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpt en produceert. Hierbinnen zijn we, in verschillende werelddelen, marktleider op het vlak van suikerverwerking, ofwel snoepgoed!We zijn echt een familiebedrijf, wat je terugziet in de sfeer en fijne manier van intern samenwerken. Samen groeien we hard, waardoor onze organisatie continu in beweging is.Om onszelf te blijven ontwikkelen zoeken we naar verbeteringen in hoe onze lijnen en organisatie functioneren. Je nieuwe ideeën zijn daarom altijd welkom! Zo voldoen we alsmaar beter aan de vaak dynamische projectvragen vanuit onze klanten, waarbij internationaal samenwerken bij de dagelijkse gang van zaken hoort en de creatieve, oplossingsgerichte input van onze medewerkers ons onderscheidt van anderen.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?Specificeren van de hardware eigenschappen ten behoeve van de inkoop van de hardware;Ontwerpen van de software d.m.v. het opstellen van een functionele beschrijving ontwikkelen en schrijven vanPLC-programmatuurvoor onze procesinstallatiesen machine installaties, zoals PLC, HMI enSCADA-softwareapplicaties;Afnemen van de installatie op soft- en hardware gebied d.m.v. een FAT test;Het verzorgen en beheren van de projectdocumenten;In bedrijfstellen van onze procesinstallaties meestal internationaal in samenwerking met een Site Manager enCommissioningengineers. Je reist hiervoor circa 25% van de tijd;Ondersteunen van de afdeling Field Service &Commissioningop het gebied van de besturing;Je stuurt derde partijen die hierbij betrokken zijn strak aan, zodat de projecten op tijd en binnen budget gerealiseerd worden.Over TanisTanisConfectioneryis een internationale onderneming die procesinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpt en produceert. Hierbinnen zijn we, in verschillende werelddelen, marktleider op het vlak van suikerverwerking, ofwel snoepgoed!We zijn echt een familiebedrijf, wat je terugziet in de sfeer en fijne manier van intern samenwerken. Samen groeien we hard, waardoor onze organisatie continu in beweging is.Om onszelf te blijven ontwikkelen zoeken we naar verbeteringen in hoe onze lijnen en organisatie functioneren. Je nieuwe ideeën zijn daarom altijd welkom! Zo voldoen we alsmaar beter aan de vaak dynamische projectvragen vanuit onze klanten, waarbij internationaal samenwerken bij de dagelijkse gang van zaken hoort en de creatieve, oplossingsgerichte input van onze medewerkers ons onderscheidt van anderen.

Functie eisen

  • Wie jij bent:Een afgeronde mbo+/hbo-opleidingrichtingElektrotechniek/ Industriële AutomatiseringofMechatronica
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur ook in een internationale omgeving.Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Je bent flexibel, want je zal circa 25% van de tijd reizen en bent dan 3 à 4 weken van huis.Je hebt kennis van en/of ervaring met:PLC en HMI-besturingen bijvoorbeeld Rockwell RSLogix5000 of Siemens Step7 /Tiaportal
  • Meet- en regeltechniek
  • Servotechniek

Aanbod

  • Wij biedenjou:Een unieke werkomgeving met gezellige, hardwerkende collega’s die passie hebben voor mooie techniek
  • Een salarisdat past bij jouw kennis en ervaring
  • Pensioenregeling
  • Een laptopen een mobiele telefoon
  • Reiskostenvergoeding
  • Vitaliteitsprogramma.

Contact

Kai Bosma 0636373642

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon