Electrical Engineer Hightech - Delft

Geplaatst op 1 November

Als Electrical Engineer Hightech zie jij kansen en uitdagingen wanneer iedereen denkt dat het onmogelijk is. Jij gaat graag aan de slag met complexe en bovenal unieke projecten om tot de nieuwste technologische oplossingen en ontwikkelingen te komen!

De organisatie

Bij onze opdrachtgever draait het om de techniek. Complexe projecten binnen de robotic-, hightech of medical systems, dat is waar ze warm van worden en erg goed in zijn. Het liefst beginnen ze met een leeg vel papier om de systeemconcepten, vanuit de kern van de probleemstelling, principieel juist op te bouwen. De concepten die bedacht worden, kunnen zelfs in de eigen assemblagehal gerealiseerd worden.

Wat ga je doen?

Als Electrical Engineer Hightech houd jij je bezig met het ontwerp van custom-made besturingen, powerdistributie en IO interfaces voor sensoren en actuatoren. Samen met industrieel beschikbare hardware en custom interconnectie vormt dit een totaaloplossing voor de klanten. Onze opdrachtgever heeft expertise op het gebied van motion, data-acquisitie, sensortechnologie, machine-/productveiligheid en connectivity (custom-made kabeloplossingen) en toepassingen geschikt voor vacüum en cleanrooms.Als Electrical Engineer bedenk je een concept, ga je aan de slag met de uitwerking ervan en ondersteun je bij het maken van prototypes. Vanzelfsprekend neem je het eindproduct en verdere integratie met elektronica mee in je keuzes. Tijdens de realisatiefase ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van de montage, het testen en uiteindelijk het in bedrijf stellen en de verificatie van het systeem.

Functie eisen

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding Elektrotechniek of vergelijkbaar
  • Vanaf 5 jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de machinebouw
  • Ervaring met industriële besturingshardware (bijv. Beckhoff, Siemens)
  • Een brede technische interesse, proactieve houding, resultaatgericht en zorgvuldig.

Aanbod

  • Een zeer afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid
  • Een dynamisch en innovatieve werkomgeving, waarin je jezelf enorm kunt ontwikkelen
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris
  • Regelmatig leuke activiteiten en borrels met je collega's
  • Direct een contract bij onze opdrachtgever.

Contact

Bas Drost 06-57562551

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon