Junior Recruiter - Leidschendam

Geplaatst op 3 Mei

Lijkt het jou leuk om continu in gesprek te zijn met vakgenoten? Wil jij werken in een klein, gedreven team met kans op meer verantwoordelijkheden? Wij zijn flink aan het groeien en kijken uit naar nog een paar leuke, enthousiaste collega's, dus lees dan vooral verder!

De organisatie

Bij Timetohire houden wij ons bezig met alles op het gebied van Recruitment. We helpen onze klanten om hun Recruitment duurzamer in te richten, processen te verbeteren, of we denken mee hoe ze hun Recruitment uberhaupt in kunnen richten om mee te kunnen met deze uitdagende arbeidsmarkt. Dit doen we in de vorm van Recruitment Process Outsourcing, Interim en op basis van het vinden van vaste recruiters. Ons team bestaat uit ongeveer 30 Recruiters, van junior tot een aantal ervaren vakidioten. En wij groeien behoorlijk, dus zoeken wij voor ons team nog een aantal Recruitment Specialisten die met ons en onze klanten verder willen nadenken over Recruitment.

Wat ga je doen?

Als Junior Recruiter help jij onze klanten bij het vinden van vaste Recruiters. Wij richten ons op het bemiddelen van alle vaste rollen binnen de arbeidsbemiddeling. Hierbij kan je denken aan Recruitment Consultants, Talent Acquisition Directors, maar ook Accountmanagers. Je bent dus continu in gesprek met vakgenoten!Je gaat aan de slag op ons mooie kantoor in Leidschendam samen met een team van ongeveer 4 collega’s. Je focust in eerste instantie op het werven van nieuwe kandidaten, maar je krijgt zeker ook de kans om mee te gaan naar (potentiele) klanten. Als jij dat leuk vindt kan je deze ook zelf gaan binnen halen. Uiteraard bieden we je een intern opleidingstraject aan en krijg je begeleiding van ervaren collega’s. Op dagelijkse basis ben jij onder andere bezig met het opstellen van functieprofielen en schrijven van passende vacatureteksten, benaderen van nieuwe medewerkers voor ons of voor onze vaste klanten (via allerlei kanalen), telefonische screening van kandidaten, voeren van intakegesprekken en bezoeken bij (potentiële) klanten.

Functie eisen

 • HBO werk-en denkniveau
 • Fulltime beschikbaar (eventueel is 32 uur bespreekbaar)
 • Communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je bent leergierig, flexibel en gaat een uitdaging niet uit de weg
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

 • Een gezellig team van hardwerkende collega’s met passie voor het vak
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en heel veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
 • Ongelimiteerde doorgroeimogelijkheden
 • Auto of OV vergoeding, Apple MacBook, telefoonvergoeding, bonus, pensioenopbouw en leuke borrels en incentives met het team
 • 32 – 40 uur per week, waarbij thuiswerken geen probleem is
 • Geen marktconform salaris.

Contact

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon