Mechanical Engineer - Oosterhout

Geplaatst op 20 April

Als Mechnical support engineer ben je werkzaam op de afdeling Sales Support. Deze afdeling bestaat uit 4 betrokken collega’s en is verantwoordelijk voor het uitwerken van klantwensen naar calculaties, tekeningen en offertes. Met jouw diepgaande mechanische kennis heb je een adviserende rol binnen de afdeling op dit vakgebied. Op basis van klantspecificaties en schetsen van de Process Engineer en Area Sales Manager werk jij proces- en 2D tekeningen uit in Visio en Autocad zodat de Sales afdeling opvolging kan geven richting een order.   Weet jij klantspecificaties en schetsen om te zetten in proces- en 2D tekeningen in Visio en Autocad zodat de installaties en machines conform de productieprocessen van de klant gemaakt kunnen worden? Lees dan direct verder!   

De organisatie

Over TanisTanisConfectioneryis een internationale onderneming die procesinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpt en produceert. Hierbinnen zijn we, in verschillende werelddelen, marktleider op het vlak van suikerverwerking, ofwel snoepgoed!We zijn echt een familiebedrijf, wat je terugziet in de sfeer en fijne manier van intern samenwerken. Samen groeien we hard, waardoor onze organisatie continu in beweging is.Om onszelf te blijven ontwikkelen zoeken we naar verbeteringen in hoe onze lijnen en organisatie functioneren. Je nieuwe ideeën zijn daarom altijd welkom! Zo voldoen we alsmaar beter aan de vaak dynamische projectvragen vanuit onze klanten, waarbij internationaal samenwerken bij de dagelijkse gang van zaken hoort en de creatieve, oplossingsgerichte input van onze medewerkers ons onderscheidt van anderen.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?Het opstellen van een standaard 2Dlayouttekeningen met de afmetingen van de machine en onderdelen op basis van goedgekeurde procestekeningen;Controleren van delayoutop afwijkingen en het doorvoeren van klantwijzigingen ten behoeve van de orderfase;Beheren van standaard procesblokken van machines in geautomatiseerd systeem en doorvoeren van wijzigingen in deze procesblokken in opdracht van SeniorProcessEngineer;Administreren van procestekeningen inhetCRMsysteemen in offerte- en projectlocaties ten behoeve van offertes;Toezicht houden op denaleving van voorschriften/ procedures op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu en veiligheid.

Functie eisen

  • Wie jij bent:Afgeronde mbo+/hboopleidingrichting Werktuigbouwkunde.Circa 2 à 3 jaar werkervaring in de machine- of apparatenbouw, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie
  • Je hebt ervaring met Autocad 2D. Mocht je ook ervaring hebben met Visio is dit een grote pre. Anders leren wij het je
  • Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent gewend zelfstandig te werken. Bent communicatief vaardig en neemt verantwoordelijkheid voor je werk.

Aanbod

  • Wij biedenjou:Een unieke werkomgeving met gezellige, hardwerkende collega’s die passie hebben voor mooie techniek
  • Een salarisdat past bij jouw kennis en ervaring
  • Pensioenregelingen reiskosten
  • Een laptop
  • Vitaliteitsprogramma: Tanis Vitaal!Waar we samen met collega’s sportieve uitdagingen aangaan, én een eigen sportschool waar je gebruik van kunt maken
  • Last butnotleast, tijdens je eerste wekenzulje ook de workshop SugarConfectioneryvolgen die gegeven wordt door onze eigen voedingsmiddelentechnologen uit het Tanis CandyInnovationCenter en een leuk startschot vormt voor je nieuwe functie!

Contact

Kai Bosma 06-36373642

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon