Real Estate Consultant / Vastgoedadviseur - Den Haag

Geplaatst op 1 April

Wil jij jaarlijks aan basissalaris en bonus bij elkaar €100.000,- kunnen verdienen? Heb jij jouw eerste vlieguren in de sales erop zitten en is het tijd voor een vervolgstap, bijvoorbeeld in het vastgoed? Look no further, dit is jouw nieuwe uitdaging!

De organisatie

Den Haag, de prachtige hofstad, die ken jij als geen ander! Geboren en getogen of op later moment komen wonen, dat maakt bij jou niet uit, jij bent altijd gefascineerd geweest door de mooie panden die de stad achter de duinen rijk is en jij weet de weg door de straten met je ogen dicht. Hoe mooi zou het zijn als jij er aan kon bijdragen de mooie huizen in deze stad tot een nóg hoger niveau te tillen? Ideaal, toch?Deze jonge organisatie die net buiten het centrum van Den Haag gevestigd is bestaat uit een klein, maar hecht team. In dit team is zoveel kennis op gebied van sales en vastgoed, dat er voor iedereen die nieuw binnenkomt heel veel te leren valt. Vanuit passie voor vastgoed ontstaan en inmiddels uitgegroeid tot een welvarende vastgoedbeheerder, ze groeien heel hard en zijn wegens succes op zoek naar een nieuwe collega om nog meer beleggingspanden te kunnen aankopen. Met veel kapers op de kust is het hard werken, maar geen van de concurrenten doet precies hetzelfde.

Wat ga je doen?

Bij deze vastgoedbeheerder is jouw functie heel belangrijk. Jij gaat op zoek naar nieuwe panden om aan te kopen, nog vóór ze op de markt zijn. Daarbij komen jouw acquisitieskills goed van pas, want bij het eerste belletje en jouw eerste vraag aan de telefoon is het antwoord echt geen ‘ja’. Dat vergt geduld, moed en vooral overtuigingskracht. Als het jou gelukt is om een afspraak te plannen, spring je op de scooter en ga je hier naartoe. Je bezichtigt een pand en besluit of dit inderdaad een goede aankoop zou zijn. Dan ga je over tot de onderhandeling, waarbij je in gedachten houdt dat het pand gerenoveerd zal worden om later te worden verkocht als ‘turn-key’ woonhuis. Als je deze deal weet te sluiten drink je natuurlijk een glas champagne, maar niet te veel, want je neemt ook de koopovereenkomst voor je rekening. Zo belangrijk als het is dat je jij jouw hoofd koel weet te houden en als de eerste resultaten even op zich laten wachten, zo secuur ga je te werk bij het opstellen van het koopcontract als je die deal gesloten hebt.Na de eerste aankopen en geproefd te hebben van succes ga je jouw netwerk steeds verder uitbreiden tot je uiteindelijk écht heel Den Haag kent, maar nog belangrijker: Tot Den Haag jou kent!

Functie eisen

 • Minimaal 1 jaar ervaring in koude sales
 • Je bent een doorzetter en bent leergierig en energiek van nature
 • Je kent Den Haag op je duimpje
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent representatief
 • Secuur werken gaat jou makkelijk af.

Aanbod

 • Een basissalaris tussen €2.500,- en €3.500,- bruto per maand
 • Een zeer riante bonusregeling die op kan lopen tot tienduizenden euro’s per maand
 • Werken vanuit een van de mooiste buurten van Den Haag
 • Een mooi groeipad waarin jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat
 • Een steeds uitgebreider en ontzettend waardevol netwerk waar je zowel zakelijk als privé baat bij hebt
 • Een functie waarin je vastgoedkennis opdoet waar je direct, maar ook de rest van je leven profijt van hebt!

Contact

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon