Recruiter Marketing & Communicatie - Den Haag

Geplaatst op 16 Maart

Barst jij van de creatieve ideeën om Marketing & Communicatie professionals aan te trekken? Ben jij ondernemend ingesteld en klaar voor een volgende stap in jouw carrière binnen de arbeidsbemiddeling? Onze opdrachtgever in Den Haag is op zoek naar een enthousiaste Recruiter en biedt jou de kans om de diepte in te gaan!

De organisatie

Onze samenwerkingspartner matcht al meer dan 20 jaar Marketing & Communicatie professionals met uiteenlopende opdrachtgevers binnen de publieke sector. Dit zijn o.a. gemeenten, ministeries, GGD’s, universiteiten en andere interessante organisaties. De focus ligt op zowel vaste, tijdelijke als flexibele oplossingen. Er wordt met zo’n 30 specialisten gewerkt waarbij de aanpak zeer persoonlijk, gedreven, oprecht en bovenal deskundig is. Dit is een hechte en informele club waarin jij fijn kan samenwerken met collega’s. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid, is er ruimte voor eigen initiatief en richt je je op maatwerk in plaats van massawerk!

Wat ga je doen?

Als Recruiter ga je aan de slag met het opbouwen van relaties met kandidaten binnen het Marketing & Communicatie vakgebied. Jij bent een mooie aanvulling op het huidige recruitment team dat bestaat uit vijf gedreven recruiters en een recruitmentassistant. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om je volledig te richten op het recruitmentproces, namelijk: het bepalen van de juiste wervingsstrategie, het sourcen van kandidaten en natuurlijk het voeren van gesprekken! Samen met de consultants bespreek jij de aanvragen vanuit de opdrachtgevers. De vakinhoudelijke en persoonlijke accenten zijn hier belangrijk. Aan jou de taak om op zoek te gaan naar de perfecte kandidaat en snel te schakelen. Doordat jij pakkende (vacature)teksten kan schrijven, weet je de juiste specialisten via verschillende kanalen te bereiken en te overtuigen om met jou in gesprek te gaan. Met jouw communicatieskills ben je doortastend en fungeer je als volwaardig gesprekspartner. Je gaat telefonisch of face-to-face het gesprek aan en weet met jouw enthousiasme de kandidaten te overtuigen. Dan is het tijd voor een kritische selectie van de beste kandidaten en overleg je dit met de consultants. De telefoon pakken en de juiste stakeholders betrekken, daar draai jij je hand niet voor om. Wanneer jij dit in goede banen weet te leiden, dan maak jij zowel jouw kandidaat als de opdrachtgever en niet te vergeten jouw eigen collega’s heel blij met de juiste match! Om jouw werk nog leuker te maken, bouw je jouw eigen talentpool op en ga je veel netwerken. Daarnaast kan je nog meer diversiteit in je functie creëren door de mogelijkheid om recruitment verder te professionaliseren binnen het bedrijf én het voortouw te nemen als het gaat om nieuwe tools. Kortom: je runt jouw eigen toko en betrekt collega’s hierbij om de juiste input te kunnen leveren!

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO-studie, bij voorkeur in commerciële richting
 • Minimaal 1 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling bijvoorbeeld als Recruiter, Intercedent of Recruitment Consultant
 • 32 - 40 uur per week beschikbaar
 • Affiniteit met het Marketing & Communicatie vakgebied en interesse in (online) tools/marketingmiddelen
 • Je bent zelfstandig, resultaatgericht en stressbestendig
 • Je hebt veel energie en weet dit over te brengen op collega’s en kandidaten!

Aanbod

 • Een basissalaris tussen de €3.000,- en €4.000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een 13e maand, wanneer de bedrijfsresultaten dit toelaten
 • 25 vakantiedagen om lekker te ontspannen
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • De mogelijkheid om diverse opleidingen en cursussen te volgen
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Successen vieren en regelmatig gezellige teamuitjes
 • Afwisseling in thuis en (Corona-proof) op kantoor werken.

Contact

Bo Sterk | +31(0)85-1054111 | Bo@timetohire.nl

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon