Recruiter/Recruitment Consultant Bouw & Techniek - Den Haag

Geplaatst op 12 Augustus

Lijkt het jou tof om je certificering tot DISC-trainer te halen? Kom jij goed tot je recht in een vrije en ondernemende omgeving? Sta je daarnaast voor kwaliteit en ben jij intrinsiek gemotiveerd om mensen verder te brengen? Heb ik je interesse? Lees dan vooral verder!

De organisatie

Onze klant is van oorsprong een trainingorganisatie die zich specialiseert in onderwerpen als Leiderschap, Sales en Teambuilding.Naast het stuk training is de organisatie expert in het verzorgen van wervingsvraagstukken die worden opgepakt middels detachering, deta-vast, werving & selectie en headhunting. Dit doen zij in diverse branches maar met name binnen de Bouw en Techniek.Bij klanten die bedient worden kan je denken aanvastgoedontwikkelaars,gemeentesaannemers, ingenieurs- en adviesbureaus, zorginstellingen enwoningcorporaties.Je komt terecht in een hecht team waar een hoge betrokkenheid heerst en er hecht wordt samengewerkt. In je functie krijg je veel vrijheid, flexibiliteit en vertrouwen geboden. Er wordt binnen de organisatie gekeken naar output, niet zo zeer naar input.

Wat ga je doen?

In deze rol kun je zowel aan de slag als Recruiter (kandidaatzijde) maar ook als Recruitment Consultant (kandidaat- en klantzijde), maar net hoe jij je functie het liefst indeelt!Je gaat je bezighouden met het opbouwen van een netwerk aan geschikte kandidaten. Klanten zijn er voldoende maar mocht je energie krijgen van een stuk acquisitie, houdt niemand je tegen dit op te pakken.Daarnaast ben je veel gesprekken aan het voeren, cv's aan het screenen, referenties aan het checken en contractbesprekingen aan het doen. Je verzorgt het volledige traject van het eerste contact tot en met de contractbespreking, en het stuk nazorg achteraf uiteraard.Tot slot kom je terecht in een ondernemende organisatie dus word je zeker ook aangemoedigd om mee te denken met de organisatie over eventuele ontwikkelinitiatieven!

Functie eisen

 • Minimaal 1 jaar ervaring in recruitment (dit mag zowel 180- als 360 graden zijn)
 • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week
 • Als persoon ben jij gedreven, creatief, een echte aanpakker en houd je van gezelligheid
 • Je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Je voelt je als een vis in het water in een ondernemende en mensgerichte omgeving.

Aanbod

 • Een keurig basissalaris tussen de €2.500 – €4.000,- bruto per maand
 • Bonusregeling
 • Leaseauto, telefoon en een Ipad
 • Flexibele werktijden om te zorgen dat jij zo efficiënt mogelijk aan de slag kan
 • Een rol waarin je veel ruimte en vrijheid om te ondernemen krijgt
 • Flinke investering in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van training, coaching en opleiding. Zo krijg je een certificering tot DISC-trainer in je eerste jaar.Werken in een schitterend pand in een van de mooiste buurten van Den Haag!Deel uitmaken van een hecht team dat successen met elkaar deelt, altijd bereid is je te helpen en regelmatig lekker de gezelligheid op zoekt met elkaar!

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111 paco@timetohire.nl

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon