Recruitment Consultant IT op een Spaans eiland - Spanje

Geplaatst op 18 Mei

Ben jij helemaal klaar met het grauwe weer hier in Nederland? Lijkt het je niet veel lekkerder om na je werk lekker nog even wat zon mee te pakken op een Spaans strand?Dan past de functie van Recruitment Consultant bij onze opdrachtgever op een Spaans eiland misschien wel perfect bij jou!

De organisatie

De organisatie is specialist in een nichemarkt; IT Recruitment met de focus op Microsoft.Momenteel bestaat de organisatie uit 9 mensen en is de groeiambitie sterk.Er wordt veel waarde gehecht aan eigen verantwoordelijkheid en aan het opbouwen van relaties met zowel kandidaten als klanten.Daarnaast heerst er een relaxte werksfeer en kan je gewoon lekker in je spijkerbroek en op je sneakers komen werken; wel zo fijn!

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het vinden en benaderen van (Nederlandse) IT-professionals om deze vervolgens te bemiddelen naar de perfecte functie. Daarnaast ga je nieuwe klanten acquireren om zo je eigen markt op te bouwen en uit te breiden.De aanpak die de organisatie hanteert is gericht op de lange termijn en het opbouwen van een duurzame relatie met haar klanten; kwaliteit gaat boven kwantiteit. De functie is voor 32 tot 40 uur per week. In beginsel zal je circa zes maanden op het eiland werken, daarna ben je vrij om te werken vanaf waar jij wil, of dit nu Thailand of Australië is.

Functie eisen

  • Minimaal twee jaar ervaring in Recruitment
  • Reislustig en een wens om in het buitenland te wonen of te werken
  • Enthousiast, energiek en jong van geest
  • Een hbo- of wo-opleiding is een pré.

Aanbod

  • Verhuisbudget van €1.250,-Basissalaris met als indicatie €2.000,- en €2.500,- euro per maand, afhankelijk van jouwervaring. Dit wordt aangevuld met 20% commissie, wat later kan oplopen tot80% en daarna zelfs de mogelijkheid om franchisenemer te wordenEen vrije organisatie waar kwaliteit, samenwerken en een goede werksfeer voorop staan.De mogelijkheid om een jaar te werken vanaf een Spaans eiland, en daarna vanafelkeplek die jou bevalt, of dit nu Bali, Amerika of Thailand is!

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111 paco@timetohire.nl

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon