Recruitment Consultant Legal - Randstad

Geplaatst op 23 November

Heb jij een juridische achtergrond maar is een loopbaan als Jurist toch niet helemaal waar jij energie van krijgt? Houd jij van ondernemen en wil je dit doen binnen een internationale organisatie met wereldwijd zo'n 10.000 medewerkers? Voor onze samenwerkingspartner zoeken wij een Recruitment Consultant Legal!

De organisatie

De organisatie in kwestie is een internationale projectorganisatie met focus op diverse vakgebieden zoals Legal, Finance en IT. Inmiddels is de organisatie uitgebreid naar 45 landen met in totaal 10.000 medewerkers, waarvan ca. 3000 in Nederland. Binnen de cultuur staat aandacht voor de mens centraal en staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Er wordt volop geïnvesteerd in training en opleiding van de medewerkers om ze zo de juiste uitdaging te kunnen blijven bieden. Als Recruitment Consultant kom je te werken in Legal team. Deze bedrijfslijn is de afgelopen jaren erg gegroeid door de hoge mate van ondernemerschap en de topsportmentaliteit die er heerst. Momenteel bestaat dit team uit 18 recruitment consultants die werkzaam zijn binnen de randstad. Binnen zowel het team als de gehele organisatie heerst er een betrokken sfeer en worden er buiten werk geregeld leuke uitjes, feestjes en diners georganiseerd.

Wat ga je doen?

Als Recruitment Consultant ligt jouw verantwoordelijkheid bij het op- en uitbouwen van klantenportefeuilles in de Legal-branche. Bestaande relaties ontwikkel je verder en je verdiept je in de wensen en behoeftes van de klant als het gaat om juridische professionals. Je weet wat je klanten belangrijk vinden en kunt op basis hiervan de beste juridische professionals aanbevelen bij de klant. Wanneer je deze gevonden en geplaatst hebt blijf je betrokken door middel van het coachen en begeleiden van de professional. Je bent dus een volwaardig adviseur richting zowel de klant als de professionals en verzorgt de gehele HR-cyclus voor de professionals!

Functie eisen

 • Een juridische opleiding of achtergrond
 • Intrinsieke motivatie om mensen verder te helpen
 • Jij kiest bewust voor de arbeidsbemiddeling
 • Als persoon ben jij ondernemend, houd je van werken op een hoog tempo, ben je niet vies van een beetje competitie en vind je het leuk om buiten werk ook af en toe gezelligheid op te zoeken met je collega's tijdens feestjes of andere uitjes.

Aanbod

 • Een uitstekend basissalaris tussen de €2.500,- en de €3.200,- op basis van 40 uur
 • Heel mooie bonusstructuren waardoor je dit basissalaris een flinke boost kunt geven
 • Laptop, telefoon en andere voorzieningen om jou zo goed mogelijk je werk te kunnen laten doen
 • Een extreem uitgebreid trainingsaanbod en een op maat gemaakt ontwikkelplan zodat niets jouw ontwikkeling in de weg staat
 • Leaseauto
 • Goede pensioenregeling
 • Tal van doorgroeimogelijkheden, nationaal en internationaal
 • 26 vakantiedagen en bij het winnen van de competitie een wintersportvakantie.

Contact

Paco de Heij +31(0)85-1054111

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon