Recruitment Consultant Life Sciences - Haarlem

Geplaatst op 15 Januari

Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen recruitment en ben jij woonachtig in omgeving Haarlem? Heb jij ambitie, sales drive en ben je ondernemend ingesteld? Voor een bekende speler binnen Life Sciences recruitment zoeken wij Recruitment Consultants die 360 graden actief willen zijn. Klink dit interessant? Lees hieronder meer..

De organisatie

Onze opdrachtgever is een bekende speler binnen de recruitmentmarkt als het gaat om Life Sciences recruitment. De organisatie is in 2012 in Amsterdam opgericht door twee ervaren Recruitment Consultants die veel potentie zagen in deze markt. Vanaf die tijd tot nu hebben ze zich ontwikkeld tot één van de marktleiders en hebben ze m.b.v. technologie alle potentiële klanten en opdrachtgevers in kaart gebracht.;Afgelopen jaar zijn zij verhuisd van Amsterdam naar Haarlem, waar ze een ontzettend mooi pand hebben. Hier werken momenteel zo’n 30 consultants iedere dag om de klanten te voorzien van het beste Life Sciences talent. Er is in dit nieuwe kantoor veel ruimte om te groeien en dat is dan ook het doel voor 2021. Alle tools zijn aanwezig om er een succesvol jaar van te maken. Op het kantoor heerst een professionele, maar informele sfeer. Er wordt door de Consultants hard samengewerkt om iedere dag de klant en kandidaat verder te helpen en hunzelf verder te ontwikkelen. Met een grote tuin, een dakterras en een bar op de zolder is er ook ruimte voor een biertje en wat ontspanning na het harde werken.

Wat ga je doen?

In je rol als Recruitment Consultant ontwikkel jij jezelf verder als 360 graden consultant. Je bent enerzijds verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en vacatures binnen de Life Sciences markt en anderzijds werf, spreek en selecteer jij de geschikte professional voor deze klanten. Je rol bestaat zodoende uit een stuk accountmanagement, (new) business development en recruitment. Hoe je deze rol invult, is echter aan jou. Omdat onze klant erin gelooft dat je het beste functioneert vanuit vrijheid en vertrouwen, krijg jij alle handvatten om succesvol te zijn, maar bepaal jij zelf hoe jij optimaal invulling aan je rol geeft.;Omdat het een 360 graden functie is kom jij ook regelmatig over de vloer bij klanten waar je vacature intakes doet, relaties met managers onderhoudt en het functioneren van de door jouw bemiddelde professionals bespreekt. Je richt je namelijk niet alleen op werving & selectie, maar ook op het bemiddelen van interim professionals en freelancers.

Functie eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minstens een half jaar ervaring in recruitment aan de bureauzijde (sterke pré dat dit een 360 graden rol is geweest)
 • Je hebt een rijbewijs om klantbezoeken te doen
 • spreekt zowel Nederlands als Engels vloeiend
 • Woonachtig in de omgeving van Haarlem
 • Ondernemend, assertief, communicatief sterk, doortastend en weet snel te schakelen.

Aanbod

 • Een goed startsalaris vanaf €2.750
 • Ongelimiteerde bonus opgebouwd over zowel je omzet van W&S als interim bemiddelingen
 • De ruimte om zowel W&S als contacts te doen
 • Een uitdagende (sales) baan met veel ruimte voor eigen initiatieven
 • Werken bij een onlangs verhuisde organisatie met gevestigde naam in de markt tijdens een mooie groeifase om in te stappen
 • Werken op een mooie locatie vlakbij Station Haarlem
 • Leuke incentives en gezelligheid buiten werk om.

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon