Senior Corporate Recruiter - Amsterdam

Geplaatst op 28 Oktober

Wil jij het gehele recruitmentproces voor een business unit runnen? Kun jij op een creatieve manier (consultancy) professionals binnen de zakelijke en financiële dienstverlening aantrekken? De manier waarop jij dit doet is volledig aan jou! Interesse? Lees hieronder meer!

De organisatie

Onze samenwerkingspartner is een groot consultancybureau binnen de financiële dienstverlening in Amsterdam met zo’n 175 medewerkers. De consultants van deze organisatie leveren advies aan grote bedrijven binnen de sectoren verzekeringen, pensioenen en banken. Dit doen ze op meerdere gebieden, waaronder Marketing, IT en Legal. Ook verzorgt deze organisatie elk jaar een traineeship om young professionals op te leiden tot Business Consultant. Het corporate recruitment team bestaat momenteel uit een Team Lead, twee Corporate Recruiters en ondersteunende Talent Sourcers. Iedere Corporate Recruiter heeft een businessunit in beheer en als Senior Corporate Recruiter zal jij je met name richten op de werving binnen één of twee van deze businessunits.

Wat ga je doen?

Als Senior Corporate Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe consultants voor jouw businessunit(s). Je bent vrij om te bepalen hoe je te werk gaat, als je het doel maar bereikt! Je zorgt voor een grote talentpool en een altijd gevulde pipeline, je bouwt en onderhoudt je netwerk met professionals in de financiële en zakelijke dienstverlening. Op het gebied van sourcing word je ondersteund door Talent Sourcers, maar uiteraard is het ook aan jou om nieuw talent te vinden en binden. Daarnaast ben je ook volwaardig business partner van de hiring managers. Je adviseert ze, neemt ze mee in het hele proces en bent betrokken bij de gehele sollicitatieprocedure.Uiteraard komt er bij jouw werk meer kijken. Zo blijf je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen van jouw vakgebied, organiseer je toffe projecten en ben je veel bezig met stakeholder management.

Functie eisen

 • Jij beschikt over een afgeronde HBO-/WO-opleiding
 • Jij hebt minstens 3 jaar ervaring in recruitment: bij voorkeur zowel aan de bureauzijde als in corporate recruitment
 • Jij beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en sterke communicatieve vaardigheden: je bent in deze rol immers volwaardig sparringpartner van ervaren stakeholders
 • Jij bent zelfstandig, proactief en ondernemend en kunt goed in een team werken
 • Het liefst heb jij al een netwerk in de financiële dienstverlening en begrip van consultancy.

Aanbod

 • Een leuke, zelfstandige functie binnen een gemotiveerd team
 • Een salaris tussen de €3.000 en €4.500 per maand
 • 25 heerlijke vakantiedagen
 • Een laptop en een telefoonvergoeding
 • Leuk uitjes met het bedrijf, zoals skitrips en andere sportactiviteiten
 • Normaliter wordt de week afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Contact

Henke van Homoet +31(0)85-1054111

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon