Software Engineer Industriële Automatisering - Udenhout

Geplaatst op 1 April

Als Software Engineer Industriële Automatisering heb je bij deze organisatie eindeloos veel mogelijkheden. Een besturingssysteem van een productielijn die de snoeprepen produceert. Een complexe theaterinstallatie die de meest fantastische effecten geeft. Een waterwinningsinstallatie voor een drinkwaterbedrijf, waardoor we beschikken over schoon water. Of een productielijn die elke dag duizenden aardappels in frietjes verandert. Het is slechts een greep uit de vele projecten waar jij aan kunt werken.

De organisatie

Onze samenwerkingspartner is een technisch dienstverlener die werkzaam is in verschillende disciplines, waaronder de Industriële Automatisering. Binnen deze discipline bieden zijtotaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie, ziekenhuizen, logistieken water & infra.

Wat ga je doen?

Samen met de klant bespreek je de wensen en eisen, aan de hand hiervan schrijf je de technische- en functionele specificaties. Je programmeert PLC en Scada besturingen voor de machine, productielijn of installatie en zorgt tevens voor het testen en de inbedrijfstelling bij de klant op locatie. Wanneer alles naar behoren werkt ga jij met een tevreden gevoel naar huis.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een HBO diploma richting Elektrotechniek of aanverwant. Een vergelijkbaar niveau verkregen door werkervaring kan natuurlijk ook
  • Het is fijn als je al ervaring hebt met Siemens TIA, S7 en/of Schneider Unity
  • Ervaring met Scada programmeerpakketten als iFIX, Citect Scada of WinCC is prettig
  • Een rijbewijs B is verplicht, een VCA Basis een grote pre. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je deze bij ons halen
  • Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen de organisatie en plezier hebt in je werk. Het is net zo belangrijk dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega’s en zelf beslissingen durft te nemen. Ook als je niet zeker weet hoe iets uitpakt. Ga het maar proberen. Het is geen punt als er een keer wat mis gaat. Dat gebeurt bij ons allemaal wel eens. Juist door vallen en opstaan kun je groeien!

Aanbod

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft hier niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden
  • Je gaat aan de slag in een informele werkomgeving met korte lijntjes. Alle deuren staan voor je open en in veel gevallen geldt: één telefoontje of gesprekje met een collega en het wordt geregeld
  • Uiteraard word je ook goed beloond voor jouw inspanningen. Een goed salaris, 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen of inwisselt voor extra vrije tijd en een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren. Daarnaast worden er regelmatig leuke teamuitjes en evenementen georganiseerd.

Contact

Bas Drost 06-57562551

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon