Technisch Applicatiebeheerder - Randstad

Geplaatst op 4 November

Wij zijn op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. Onze klant is een toonaangevende ICT-organisatie die zich met name richt op de overheidsinstanties. Denk aan gemeentes, ministeries, of COA. Je zult in de rol van Consultant en analist je steentje bij kunnen dragen binnen de overheid. 

De organisatie

Je zult in deze functie veelal op locatie van de eindklant werkzaam zijn, veelal in de randstad, waarbij er echt wordt gekeken naar jou als persoon en waar je het best tot je recht komt. Je hebt dan ook eigen inbreng om zo echt van waarde te zijn bij de klant.Daarnaast wordt binnen de eigen organisatie veel met zusterbedrijven gespard, om zo kennisdeling mogelijk te maken. Het is een platte organisatiestructuur waarbij korte lijnen en open communicatie wordt gewaardeerd.

Wat ga je doen?

In deze functie werk je met de nieuwste technologieën op het gebied van applicatiebeheer. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Je bent verantwoordelijk voor een stabiele omgeving voor de klant waardoor het van belang is om op de hoogte te zijn van de laatste trends.Een aantal werkzaamheden zijn;Installatie, monitoring en beschikbaar houden van applicaties- en databases;Ondersteuning bieden en oplossingen bedenken voor complexe incidenten;Installatie an patches en updatesDeelnemen als Applicatiedeskundige in diverse migratie/upgrade projecten.

Functie eisen

  • HBO/WO werk- en denkniveau aangevuld met relevante certificeringen
  • Min.3 jaar ervaring bij de grote overheid zoals Gemeentes ministeries of COA
  • Min. 5 jaar ervaring binnen Technisch Applicatiebeheer
  • Ervaring met het zijn van de centrale spil tussen de business, gebruikers, leverancier en applicatiebeheerorganisaties en infrabeheer.Je bent analytics sterk en houdt van technische vraagstukken.

Aanbod

  • Salaris tussen de 60-75 K per jaar afhankelijk van kennis & ervaring
  • 26 vakantiedagen, 10% vakantiegeld & mogelijkheid tot een sabbatical van 3 maanden
  • Mobiliteitsbudget in een lease-auto of NS Business Card
  • Pensioen- en verzekeringsbijdrage
  • Laptop & 1000 opleidingsbudget per jaar.

Contact

Heb je interesse in deze functie en wil je meer weten? Contact Minke van Dijk op +31652347658, of mail naar Minke@metrix-it.nl.

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon