Werkvoorbereider Elektro - Omgeving Rotterdam

Geplaatst op 13 Januari

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een Werkvoorbereider Elektro in de omgeving Rotterdam. Het betreft een internationale groep die actief is in 28 verschillende landen en werkgever is van meer dan 3.000 werknemers. Als het jou leuk lijkt om projecten voor te bereiden en de monteurs die hierin werkzaam zijn aan te sturen, twijfel dan niet en neem contact met ons op! 

De organisatie

De organisatie is gespecialiseerd in verschillende activiteiten die uiteindelijk zijn op te splitsen in 8 verschillende categorieën. De markt waar jij als werkvoorbereider zal opereren hebben de hoofdwerkzaamheden onder andere betrekking Projectmanagement, Systemen & Betaling, Facility Management, LPG Service & Installatie, Elektra Installatie en Brandstofpompen.Hierbij staat de totaaloplossing in alle gevallen centraal.

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider binnen de discipline Elektro zal je verantwoordelijk zijn voor het organiseren, voorbereiden en coördineren van alle elektroactiviteiten die nodig zijn voor een goede uitvoering van alle werkzaamheden. Je komt te werken bij een projectbureau waarbinnen projecten worden gerealiseerd op het gebied van Systemen, Tankinstallaties en Elektro Technische Installaties.Dit houdt onder andere in dat je de werkzaamheden van de monteurs in de buitendienst inplant, nauw overleg voert met de klant en zorgdraagt voor een goede verslaglegging van de administratieve en technische voortgang van alle projecten. Verder wordt er van jou verwacht dat je de projecten voorbereid, de monteurs aanstuurt, VGM-documenten opstelt, controleert of planningen en begroting tijdig worden gerealiseerd en je affiniteit hebt met tekenen.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde MBO en/of HBO opleiding in de richting van de elektrotechniek aangevuld met TSI
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt goed communicatieve vaardigheden
  • Je kan prioriteiten stellen
  • Je bent flexibel en klantvriendelijk
  • Je hebt een probleemoplossend denkvermogen

Aanbod

  • Ruime mogelijkheden voor verdere opleidingen
  • Uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden

Contact

Voor vragen kun je altijd terecht bij Kai Bosma, bereikbaar op 06-36373642 / 085-0180688

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon