Werkvoorbereider - Oosterhout

Geplaatst op 20 April

Ben jij een werkvoorbereider met oog voor detail en passie voor mooie techniek? Samen met de afdelingen Engineering, Inkoop en Productie heb jij het doel om op een efficiënte en kwalitatieve wijzen onze installaties te realiseren! WERKVOORBEREIDER  Thursday, April 15, 2021 Als Werkvoorbereider bij Tanis ben je een verbinder. Een belangrijke schakel tussen verschillende interne afdelingen, maar ook nauw in contact met onze leveranciers over het uitbesteden van werk. Jouw rol is breed en onmisbaar. Je zorgt voor de beschikbaarheid van materialen en arbeidsmiddelen, bewaakt de levertijden en houdt toezicht op de productie- en assemblage werkzaamheden. Ook woon je projectvergaderingen bij om iedereen te bij te praten over de planning-, kwaliteit- en kostenvoorgang.   Je maakt deel uit van een multidisciplinair projectteam, onder leiding van een Project manager, en bent met een aantal projecten tegelijkertijd bezig.   

De organisatie

Over TanisTanisConfectioneryis een internationale onderneming die procesinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie ontwerpt en produceert. Hierbinnen zijn we, in verschillende werelddelen, marktleider op het vlak van suikerverwerking, ofwel snoepgoed!We zijn echt een familiebedrijf, wat je terugziet in de sfeer en fijne manier van intern samenwerken. Samen groeien we hard, waardoor onze organisatie continu in beweging is.Om onszelf te blijven ontwikkelen zoeken we naar verbeteringen in hoe onze lijnen en organisatie functioneren. Je nieuwe ideeën zijn daarom altijd welkom! Zo voldoen we alsmaar beter aan de vaak dynamische projectvragen vanuit onze klanten, waarbij internationaal samenwerken bij de dagelijkse gang van zaken hoort en de creatieve, oplossingsgerichte input van onze medewerkers ons onderscheidt van anderen.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?Uittrekken van materialen en arbeidsmiddelen vanaf tekeningen;Ontvangen en distribueren van tekeningen en voorbereiden van snijtekeningen;Uitbesteden en begeleiden van productie- en assemblagewerkzaamheden;Overdragen van tekeningen en specificaties aan de productieafdeling;Bewaken van de levertijd van uitbestedingen;Bewaken van planning en de voortgang van de productie;Bijwonen van projectvergaderingen als onderdeel van het projectteam.

Functie eisen

  • Wie jij bent:Afgerondembo+/ hbo-opleiding richting Werktuigbouwkunde,Mechatronica4à5 jaar ervaring in de functie van werkvoorbereider
  • Kennis van procescomponenten en leidingwerk in de voedingsmiddelenindustrie is eengrotepre
  • Een goede beheersingvan CAD, Excel en ERP-systemen
  • Goede kennisvan de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt een flexibele houding, bentgestructureerd, communicatiefsterk en weet je hoofd koel te houden in een dynamische omgeving.

Aanbod

  • Wij biedenjou:Een unieke werkomgeving met gezellige, hardwerkende collega’s die passie hebben voor mooie techniekEen salarisdat past bij jouw kennis en ervaringPensioenregelingen reiskostenEen laptopVitaliteitsprogramma: Tanis Vitaal!Waar we samen met collega’s sportieve uitdagingen aangaan, én een eigen sportschool waar je gebruik van kunt maken.Last butnotleast, tijdens je eerste wekenzulje ook de workshop SugarConfectioneryvolgen die gegeven wordt door onze eigen voedingsmiddelentechnologen uit het Tanis CandyInnovationCenter en een leuk startschot vormt voor je nieuwe functie!

Contact

Kai Bosma 06-36373642

FLEUR AALBRECHT | Recruitment Manager

Kan ik je helpen met deze vacature?

Stuur me een berichtje als je meer wilt weten over de inhoud van deze rol.

Email Telefoon

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over wat wij doen of een keer praten over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Join us Telefoon